TÜRKİYE NİN İLK AKTAR DÜKKANI,TÜM BİLGİLER (Bitkisel Karışımlar) ve MÜLKİYLE SATILIK

3.800.000 TL


İlan Bilgileri :

  • İlan No: 34711987
  • İlan Tarihi: 06 Mart 22
  • İlan Türü : Satılık Büro & Ofis
  • Metre Karesi (Net): 32m2
  • Oda Sayısı: Stüdyo (1+0)
  • Bina Yaşı: 21-25
  • Isıtma: Klima
  • Krediye Uygun: Evet
  • Durumu: İkinci El
  • Kısıtlama: Yok
  • Yapı Kullanım İzin D.: Var
Detayları küçült

İlan Açıklaması :

İnsan sağlığıyla yakından ilgili ve babadan oğula geçen mesleklerin başında gelen AKTAR, "Bitkisel Ürünler ve bu ürünlerle yapılan her derde deva bitkisel ilaçlar" dükkanı, 42 yılın ardından, yılların yorgunluğuyla satılacaktır ama bugüne kadar elde ettiği bitkisel ilaç formülleriyle birlikte... Bu bilgiler başlı başına milyonlar değerinde olup, Lokman Hekimin bulduğu "Ölümsüzlük İksiri" kadar olmazsa da, hemen hemen her derde deva bitkisel ilaçların birkaçını ben de aldım kullandım.

 

İşte benim örneğim: Ben 64 yaşında emekli bir öğretmenim. Üç doktorun da kontrolü sonucu, kesin çözüm olarak önerdiği hemoroid ameliyatı olacaktım. Ameliyat için anlaştığım peratör doçentin, ameliyat öncesi kullanmak için verdiği ilaçlarla, daha önceden tanıdığım bu aktarın yanına gittim. İlaçları görünce bana:" Kesinlikle ameliyat olma! Sana bir bitkisel ilaç yapacağım, İyileşmezsen, ilaç parasını almayacak, bu yeri de sana devredeceğim." İnanılacak gibi değildi. İlacı yaptı. 10 gün sonra sevincimden uçacaktım. Yanına gittiğimde: "Yaptığım ilacı bitirmelisin." Bitirdim ve sapasağlamım. Kardeşimde de bu sorun vardı. Onun durumu daha da ağıdı. Onun için de aldım ama ameliyatı kafaya koyan kardeşimi vazgeçiremedim. (Meğerse uzun süredir çekiyormuş.) Bir hafta kullandı, rahatlamış, küçülmüştü. Devam etmesini, iyileşmezse yine ameliyat ol. Kabul ettiremedim çünkü iki gün sonra ameliyat günüydü. Durumu aktar arkadaşıma anlattım, adam sinirden deli oldu... (Yorum size ait.)

 

Bir başka örnek: Kayınvalidem ve ablası, büyük baldızım ve dayımın eşinin romatizmal ağrıları çok şiddetliydi. Bir karışım yaptı, ikinci gün ağrıları kalmadı. Devamlı kullanıldığında, birçok romatizmal hastalıkları tamamen ortadan kaldıracağını belirtti. Bu karışım bel ağrısı, kas ağrısına da kesin çözüm olan mücize bir karışımdır.

 

Başka bir örnek: Astım bronşitin, kua hastalığına çevirdiği bir hastaya yaptığı ilaç sayesinde yaşamı o derece düzeldi ki, hiçbir ağrısı, rahatsızlığı kalmadı. Tamamen ortadan kaldırdığını söyleyemem ama yaşantısını rahatlaması bile çok büyük bir olaydır. ZATEN BÜTÜN İLAÇLAR BİTKİLERDEN ELDE EDİLMİYOR MU?

 

DEVİR ŞARTLARI:

**BUGÜNE KADAR OLAN MÜŞTERİLERİNİN DEVAMININ SAĞLANMASI;

**BÜTÜN BİLİNEN BİLGİLERİN TAMAMEN ÖĞRENİLENE KADAR, İKİ VEYA ÜÇ AY AKTAR DÜKKANINA GELECEK, HER DERDE DEVA KARIŞIMLARIN BİLGİLER VERİLECEK, HER SORUN İÇİN DE TELEFONLA DESTEK VERECEĞİNİ TAAHHÜT ETMEKTEDİR.

 

NOT: İmkanım olsa, yerin mülkiyetini bir tarafa bırakın, sadece bu birikimler için bile olsa bir an için düşünmeden satın alırdım...

Güvenlik Hatırlatmaları

Gayrimenkulu alırken veya kiralarken dikkat etmeniz gereken konular için tıklayın detaylı bilgi

Konut Kredisi